Trygg e-handel

Inneholder 0 varer for totalt 0,00,-
Gratis frakt fra 995,-
Levering med Bring
Raskt, diskret og enkelt
Sertifisert Trygg E-Handel
Prisgaranti
Vi matcher konkurrentene
Live Chat: Tirs-Fre
E-post: info@joyland.no

Vanlige spørsmål

Her finner du de vanligste spørsmålene på Joyland. Hvis svaret du leter etter ikke er nedenfor, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår hjelpsomme kundeservice for å få raskt svar på nettopp ditt spørsmål.

Bestilling

Nei, leveransen din gjøres alltid med diskré avsender (JLAB) og med nøytral emballasje slik at ingen kan gjette innholdet, ikke engang personalet på utleveringsstedet. For din egen sikkerhet står det ingen steder på utsiden av pakken hva den inneholder.

Vi har taushetsplikt og utleverer aldri til noen utenforstående hva som er bestilt, med mindre det er spesielle grunner for det, for eksempel på forespørsel fra aktor eller politiet.

  • Fakturabetaling: En faktura vil bli sendt fra Klarna til din e-postadresse. For å beskytte personvernet ditt, vil ingen faktura bli sendt via vanlig post. Når du har betalt fakturaen, er det bare Klarna som er oppført som betalingsmottaker på kontoutskriften din, noe som betyr at betalingen ikke kan spores til Joyland.
  • Kort- eller direkte betaling: Hvis du foretar et kjøp med kort eller direkte betaling, viser bankkontoutskriften bare «Klarna/JL».

Så lenge bestillingen din ikke har forlatt lageret vårt, har du muligheten til å kansellere den. Fordi vi pakker og leverer raskt, må kanselleringen gjøres umiddelbart. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post for å bekrefte om kansellering av bestillingen din er mulig.

Hvis vi allerede har sendt bestillingen, må du løse den inn og deretter returnere pakken til oss. I dette tilfellet er du ansvarlig for returforsendelsen.

Det skjer noen ganger at ordrebekreftelsen havner i søppelkurven, derfor bør denne sjekkes. I sjeldne tilfeller kan ordrebekreftelsen filtreres helt ut av e-postleverandøren din. Selv om ordrebekreftelsen ikke når deg, har vi alltid mottatt bestillingen din og vil sende den umiddelbart.

Nei, det er dessverre ikke mulig! Ring oss på telefon 22 69 80 00 mandag–fredag mellom 08.00–15.00, og vi veileder deg gjerne hvis du trenger hjelp til å legge inn en bestilling via nettsiden vår.

Levering

Levering skjer med Bring. Normal leveringstid er 1–4 virkedager. Leveringstiden kan være litt lengre ved høyere belastning, for eksempel i høysesongen eller i forbindelse med helligdager.

Levering skjer med Bring og bestillinger over 995 kroner sendes alltid fraktfritt. Joylands fraktkostnader varierer fra 99 kroner og oppover, avhengig av vekten og størrelsen på leveransen. Dette for at det skal være fordelaktig å kunne gjennomføre også små bestillinger. 

Det er dessverre ikke mulig å hente bestillingen din på stedet. For å kunne holde lave priser, høy effektivitet og raske leveranser, har vi valgt å satse helhjertet på e-handel.

Vi leverer foreløpig kun innen Norge. Bor du i Sverige kan du besøke joyland.se.

Produkter

I vår feilsøkingsguide tar vi opp de vanligste årsakene til at produkter ikke starter.

Vi har laget en batteriguide slik at du enkelt kan finne riktige batterier.

Les våre vedlikeholdsråd for praktiske tips og viktig informasjon om hvordan du tar vare på leketøyene dine.

Les vår glidemiddelguide hvor vi klargjør forskjellene mellom vannbasert, silikonbasert og hybridglidemiddel.

Så lenge graviditeten er normal er det helt ufarlig å bruke sexleketøy. Fosteret ligger godt beskyttet i livmoren og kommer aldri i kontakt med leketøyene dine. Når du nærmer deg slutten av graviditeten bør du være forsiktig med harde støt. Lytt til kroppens signaler. Skulle det gjøre vondt eller føles ubehagelig, avslutter du leken.

Under graviditeten er det ekstra viktig å opprettholde god hygiene på sexleketøyene dine. Rengjør produktene dine med et bakteriedrepende rengjøringsmiddel før og etter hver bruk for å forhindre infeksjoner.

Materialet til lekene dine spiller også en viktig rolle. Unngå produkter som inneholder ftalater, som er et tilsetningsstoff som noen ganger brukes til å gjøre plast mykere. Noen forskere mener at ftalater kan forstyrre fosterutviklingen. Ftalater er i dag relativt uvanlig i sexleketøy, men det forekommer dessverre fortsatt i noen billigere produkter.

For å være på den sikre siden, bør du holde deg til produkter laget av silikon, hardplast og produkter som er oppgitt å være ftalatfrie.

I våre spesifikasjoner under produktbeskrivelsene kan du se om sexleketøyene er fri for ftalater.

Annet

Hvis du føler deg usikker før kjøpet ditt anbefaler vi at du leser vår artikkel om hvordan du velger riktig sexbutikk. Der tar vi opp alt som Joyland AB står for.

I vår knipeøvelsesguide finner du tips og informasjon om hvordan du effektivt kan trene opp bekkenbunnsmuskulaturen din.